Evenimente trecute

Ella Bella si copiii spiridus il cauta pe Mos Craciun

Ella Bella si copiii spiridus il cauta pe Mos Craciun

În acest sfârșit de săptămână, ERA Park Oradea dă startul sărbătorilor de iarnă! Duminică, 2 decembrie, cei mici sunt invitați la spectacolul „Ella Bella și copiii spiriduș îl caută pe Moș Crăciun”.
Spectacolul se va desfășura sub cupola complexului comercial începând cu ora 18. În cadrul acestuia, îndrăgita Ella Bella și prietenii ei îl vor aștepta cu drag și cu emoție pe Moș. Cum acesta întârzie să apară, eroii pornesc în căutarea lui, urmând cu atenție indiciile.

Kids Dino Dig

Kids Dino Dig

Eşti curios de cum arăta lumea acum 100 milioane de ani? De felul în care stăpâneau   dinozaurii Pământul? Te preocupă arheologia sau paleontologia? Ai vrea să devii un descoperitor de relicve ale trecutului? Acum e şansa ta!

Centrul comercial ERA Park Oradea, din Calea Aradului, se transformă într-un veritabil tărâm al dinozaurilor. În perioada 9-21 noiembrie, sub cupola centrului comercial, copiii sunt invitați la Kids’ Dino Dig, o expoziție interactivă, în care prichindeii nu doar că vor învăța despre dinozauri, dar vor lua parte şi la expediții și aventuri fabuloase!