Evenimente trecute

Kids Dino Dig

Kids Dino Dig

Eşti curios de cum arăta lumea acum 100 milioane de ani? De felul în care stăpâneau   dinozaurii Pământul? Te preocupă arheologia sau paleontologia? Ai vrea să devii un descoperitor de relicve ale trecutului? Acum e şansa ta!

Centrul comercial ERA Park Oradea, din Calea Aradului, se transformă într-un veritabil tărâm al dinozaurilor. În perioada 9-21 noiembrie, sub cupola centrului comercial, copiii sunt invitați la Kids’ Dino Dig, o expoziție interactivă, în care prichindeii nu doar că vor învăța despre dinozauri, dar vor lua parte şi la expediții și aventuri fabuloase!

Concurs sah 9 Iunie

Concurs sah 9 Iunie

Regulament concurs sah luna Iunie rev DD Regulament concurs sah luna MAI rev DD (96 kB)Regulament concurs sah luna Iunie...

Spectacol Micuta FIFI

Spectacol Micuta FIFI

Vino la ERA Park sa descoperi un spectacol muzical distractiv, educativ si interactiv: Micuta FIFI readuce muzica din copilaria celor mici si celor mari pe scena ERA Park!

Ce cadOU o fi in OU

Ce cadOU o fi in OU

In perioada 30 martie - 06 aprilie, cumparaturile de minim 200 de lei pe un singur bon fiscal din orice magazin din ERA Park, iti aduc pe loc un premiu.