Mergi la conținut
Tot ce poftești într-un singur loc, la ERA Park Oradea, la doar 10 minute distanță!

Tot ce poftești într-un singur loc, la ERA Park Oradea, la doar 10 minute distanță!

Îți petreci vacanța în Băile Felix sau 1 Mai și, pe lângă soare, vrei să te bucuri și de o varietate de gusturi? Tot ce poftești găsești într-un singur loc, la ERA Park Oradea!

Centrul comercial din Calea Aradului nr. 62, Oradea, se află la doar câțiva kilometri, respectiv la numai 10 minute de mers cu mașina de cele două stațiuni, punând la dispoziție una dintre cele mai vaste zone de Food Court din oraș.

Pizza Mario (unde doritorii pot lua inclusiv micul dejun și dispun de o varietate de pizza, panino, inclusiv cafenea), KFC, Radu’s Pub & Grill (meniul zilei în două variante, la 27 lei și 30 de lei, care oferă zilnic câte 5-7 sortimente din fiecare fel, la alegere), Due Fratelli Kids (Pizza, panino, desert, dar și console Play Station pentru copii), Don King Pizza (Pizza – mică, medie, mare), Miller’s (restaurant ce oferă inclusiv meniul zilei și meniu a la carte, care se va redeschide pe 14 august) sunt câteva dintre localurile ce pot să-ți facă ziua mai bună.

Și Leonidas (ciocolată belgiană, cafea, înghetațată artizanală), Hypermarket-ul Carrefour Oradea ERA (care, pe lângă cumpărăturile de zi cu zi asigură și meniul zilei, sortimente de salate, pui rotisat, sandwich-uri), dar și Fornetti, Târgul Țăranului (produse tradiționale, cu mezeluri, tăiței de casă, murături de casă, vin de Sântimreu) pot fi opțiuni pentru cei care apreciază delicatesele.

În plus, centrul comercial dispune de o multitudine de magazine pentru întreaga familie, de la farmacie, magazine de haine, marochinărie și încălțăminte, până la locuri de joacă și săli de divertisment.

Mai mult, în fiecare joi, producătorii locali din Bihor își comercializează produsele proaspete sub cupola centrului comercial, la Piața ERA.

Și oferta evenimentelor este diversă. Între altele, în săptămânile următoare, doritorii vor putea admira la ERA Park o impresionantă expoziție de fluturi vii, vor putea vizita „tradiționalul” târg de mobilă din zona Home Center, dar și să își bucure copiii cu un super concert Gașca Zurli.

Centrul comercial ERA Park Oradea dispune și de o parcare cu 2.000 de locuri.

Așa că vă așteptăm cu drag și… bun gust!