Mergi la conținut

Primul magazin English Home din Oradea s-a deschis la ERA Park!

Vești bune pentru iubitorii de decorațiuni și pentru cei care vor să facă din casă… acasă. Primul magazin al renumitului brand English Home s-a deschis zilele trecute la ERA Park Oradea!

Astfel, centrul comercial din Calea Aradului nr. 62 își întregește oferta magazinelor pentru casă, punând la dispoziția pasionaților o marcă de top, cu produse de cea mai bună calitate la prețuri accesibile!

Fie că îți cauți diverse obiecte pentru bucătărie, camera de zi, dormitor, baie ori camera copiilor, fie că îți dorești produse de igienă dichisite și frumos mirositoare pentru bebeluși ori pentru adulți pretențioși, la noul magazin găsești de toate. Așternuturi, prosoape, șervețele, tocătoare, coșuri pentru pâine, seturi de pahare, porțelanuri, seturi de baie, halate, papuci de casă, covorașe, perne decorative, bibelouri, opritoare de uși, cutii decorative, suporturi pentru bijuterii, lumânări, globuri de zăpadă, farfurii, tacâmuri de diverse feluri și organizatoare sunt doar câteva exemple.

„Povestea English Home a fost și este susținută de industria în plină dezvoltare a țării de origine, Turcia. Designul produselor English Home aduce îmbunătățire stilului clasic englezesc prin liniștea, confortul și romantismul oferite de către o gamă diversificată de produse. Ca un plus, designul produselor este susținut de detaliile ornamentale absolut deosebite ale țării”, explică reprezentanții brandului.

Așa cum fanii magazinului știu deja, English Home oferă o gamă largă de produse, după noile trenduri. Practic, iubitorii de design, dar și cei care pur și simplu vor să-și decoreze spațiul într-un stil original, plăcut și practic găsesc aici rețeta potrivită.

„English Home își propune să creeze un mediu cald, primitor în spațiul tău de locuit, în mediul în care lucrezi, în spațiul unde te odihnești, în spațiul unde petreci timp cu cei dragi, în spațiul intim, unde dormi și visezi, pregătind fiecare piesă din colecția sa cu mare atenție la detalii”, punctează reprezentanții brandului.

În plus, cei care trec prin magazinul de la ERA Park Oradea au la dispoziție angajați documentați, gata să ofere oricând detalii suplimentare despre produse.

În prezent, English Home dispune de o rețea de peste 290 de magazine în Turcia, dar și în țări precum România, Grecia, Bulgaria și Ucraina. Dintre acestea, peste 110 sunt magazine fizice, iar restul se pot accesa online.

Noul magazin, amplasat în zona galeriei Carrefour din ERA Park Oradea, este deschis zilnic între orele 9 și 21, iar în această perioadă își întâmpină clienții cu promoții consistente.

Nu îl ratați, așadar!