Mergi la conținut

Luna noiembrie aduce nume noi la ERA Park Oradea. Se deschide KVL by Kenvelo!

Data de 29 Noiembrie aduce nume noi în complexul comercial ERA Park din Calea Aradului: se deschide magazinul de tip multibrand KVL by Kenvelo, Lee Cooper si Time Out, la intrarea din zona cupolei.

Magazinul, care va adăposti cele trei branduri – KVL by Kenvelo, Lee Cooper și TimeOut – se va  întinde pe o suprafață de 277 metri pătrați, lângă magazinul Steilmann, și va completa varietatea vestimentară oferită de ERA Park.

Fondat în Praga, în 1989, Kenvelo a devenit brandul de modă cu cea mai rapidă expansiune din Estul Europei, care s-a adaptat și readaptat vremurilor. Daca inițial miza pe o linie din denim, treptat a început să dezvolte colecții sportswear, cu bluze, pulovere, cămăși și accesorii. Kenvelo s-a obișnuit să lanseze colecții de două ori pe an, înglobând cele mai tari tendințe. Designerii săi creează nu mai puțin de 1000 de modele pe sezon, astfel încât la fiecare două săptămâni fanii să poată găsi în magazine noi piese dedicate unui Urban Free Style.

Lee Cooper a devenit, de asemenea, un nume popular în lumea modei, în special în cea a denimului autentic. Compania britanică a fost înființată de Morris Cooper în anul 1908, în zona East End a Londrei, și a ajuns, la nivel global, un pionier al vestimentației casual, dar și un pionier al denimului de calitate. În prezent, are vânzări în peste 100 de țări și în peste 4000 de magazine, fiind în plină expansiune. Chiar dacă are tradiție, Lee Cooper rămâne ancorat în prezent, pe aceiași trei piloni pe care și-a construit identitatea: spiritul britanic, cultura muncii și muzica.

Fondat, în 1992, în California de un grup de designeri tineri și îndrăzneți, TimeOut este, la rându-i, un brand sinonim al hainelor confortabile, dar de excepție. Marca se adresează celor mereu pregătiți să își trăiască viața la maxim, înconjurați de prieteni și toleranță. Promovând un aer relaxat, specific californian, îmbinând stilul preppy, casual și urban, cu originalul, magazinul a intrat pe piața europeană din 1995. TimeOut a devenit, de-a lungul anilor, o familie în creștere, de designeri și personal prietenos, uniți de dăruirea comună și nerezervată către filozofia Feel Alive.

Odată cu inaugurarea noului magazin, ERA Park Oradea ajunge la un grad de ocupare de 97%. Centrul comercial din Calea Aradului are peste 70 de unități comerciale deschise până în prezent. În ultimul an, aici au fost inaugurate și alte nume cunoscute precum Animax, Casa Rusu, Soffi Planet, Silca, Rouge Avenue, Ariela Sebis, dar și Alexandria Librarii ori KFC.