Mergi la conținut
Iubitorii de modă au acum „Designers Store” – Magazinule designerilor orădeni, la ERA Park!

Iubitorii de modă au acum „Designers Store” – Magazinule designerilor orădeni, la ERA Park!

Vă place să fiţi în trend şi aţi fi dorit de mult să încercaţi creaţiile unor designeri din Oradea? Ei bine, ERA Park vine în întâmpinarea dvs., îmbogăţindu-şi oferta de primăvară cu „Designers Store”. Este vorba despre un nou magazin, amplasat sub cupola centrului comercial, care, pe lângă îmbrăcăminte, încălţăminte, bijuterii handmade şi poşete semnate de creatori de modă autohtoni, aduce în exclusivitate pentru Oradea şi ţesăturile de lux marca Baroko!

„90% dintre produsele din magazinul nostru sunt creaţii ale unor designeri locali. Şi eu lucrez în domeniu, am un atelier de croitorie, şi mi-am dorit foarte mult să deschid un asemenea magazin. Dar am vrut să fie mai mult decât atât. Tocmai de aceea am introdus şi ţesăturile de la Baroko. Este vorba despre ţesături mai fine, de calitate, care nu se găsesc în oraş. Avem aproximativ 300 de materiale din această marcă, majoritatea aduse din Asia”, explică proprietara Alice Popa Butincu.

Alice Popa, Diana Barbur, Diana Bartolf, Alexandra Marin, Ioana Silaghi, Ştefania Pătcaş, Iulia Filip, Ioana Meşter şi Monica Anton sunt câteva dintre numele pe care le puteţi găsi la „Designers Store”.

Deşi majoritatea produselor sunt de lux, axate pe dantele şi broderii, doritorii pot găsi aici şi produse casual. Iar preţurile sunt pentru toate buzunarele. Un metru liniar din materialele Baroko, de exemplu, costă între 60 şi 650 de lei, iar materialele de tip voal pot porni încă de la 25 de lei. Doamnele şi domnişoarele care caută rochii de ocazie au de unde alege. Preţul unei rochii de zi începe de la 160 de lei.

„În general articolele noastre sunt unicat. Aducem cel mult o piesă, două, din fiecare, dar este foarte important de ştiut că facem şi la comandă. În incinta magazinului avem şi un atelier de croitorie, iar dacă de exemplu, vă place un model dar doriţi altă culoare ori mărime, fie îl ajustăm noi la dimensiuni, fie stabilim o întâlnire cu designerul. Ideea e că se poate face orice, inclusiv în cazul bijuteriilor, şi mai mult, toate modificările intră în preţul produsului, adică nu se plătesc în plus modificările”, a mai precizat Alice Popa Butincu.

Gândit să vină în întâmpinarea oamenilor ocupaţi, „Designers Store” este deschis în fiecare zi, inclusiv duminica, între orele 10 şi 21.

Aflaţi mai multe despre oferta acestuia şi despre produse, accesând pagina de Facebook Designers Store Era-Oradea (https://www.facebook.com/DesignersStoreOradea)!