Tot ce ai nevoie pentru a evada în lumea jocurilor video

Tot ce ai nevoie pentru a evada în lumea jocurilor video

Lumea jocurilor video e un tărâm infinit unde poți explora lumi reale nevăzute încă, lumi imaginare și în care tu poți deveni orice personaj îți dorești! În această perioadă în care ne petrecem majoritatea timpului acasă, ne-am gândit să te invităm în această lume și să te inspirăm cu câteva recomandări distractive și potrivite atât pentru începători, cât și pentru inițiați

1. Ce zici de sport și distracție la tine-n sufragerie?

Mersul la sală sau activitățile fizice de afară cu care suntem obișnuiți sunt puse momentan pe pauză, dar le putem oricând înlocui cu variantele lor virtuale! Consolele au o varietate de opțiuni de jocuri care te vor ridica de pe canapea, fie că preferi fitness-ul, tenisul de masă sau vrei să evadezi în lumi fantastice, care te provoacă la mișcare. Iată câteva idei:

 • Just Dance te provoacă la dans, cu cele 400 de melodii disponibile în joc. De asemenea, jocul învață obiceiurile tale de dans și îți sugerează conținut nou, iar coregrafiile sunt create cu ajutorul experților pentru a veni în sprijinul dezvoltării armonioase a celor mici. Jocul este disponibil pe consolele XBOX, PlayStation 4 și Nintendo Switch.
 • Sports Party aduce soarele, marea și sportul la tine acasă! Frisbee, Jet Ski, Baschet, Golf, Skateboarding șii Tenis de plajă sunt doar câteva din jocurile care te așteaptă să te distrezi! Jocul este disponibil pe consola Nintendo Switch
 • 1-2-Switch e un joc perfect pentru familie, construit astfel încât jucătorii să concureze privindu-se unul pe celălalt și nu uitându-se la ecran. Jocuri creative, pe care nu le poți juca în realitate și un design intuitiv fac din 1-2-Switch o distracție sportivă perfectă pentru fiecare seară! Jocul este disponibil pe consola Nintendo Switch.

2. Organizeaza o petrecere online de jocuri cu prietenii tăi, direct din sufragerie

Dacă ție și prietenilor tăi vă plac jocurile de societate, atunci vă veți bucura să aflați că vă puteți distra împreună, chiar dacă vă aflați fiecare pe canapeaua proprie! Ce să încerci?

 • Suitele Jackbox.tv de jocuri de societate conțin atât jocuri care antrenează abilitățile de desen, de memorie, cât și jocuri care presupun colaborarea de la distanță cu ceilalți jucători. Suita se poate juca pe consola PlayStation 4.
 • Dacă-ți plac simulările, te provocăm să vii pe insula pustie din Animal Crossing, pe care tu, împreună cu personajele din joc o vei popula și unde prietenii tăi din viața reală pot veni în vizită și pot împărți resurse cu tine, sub formă de avatar. Jocul se poate juca pe consola Nintendo Switch.

3. Călătorește în timpuri antice

Dacă ești pasionat de istorie și mitologie, te poți transpune în vremuri demult apuse, în mijlocul civilizațiilor care au șlefuit lumea așa cum o cunoaștem azi, prin intermediul jocurilor pe consolă!

Ce-ți recomandăm?

 • Assassin’s Creed este unul din cele mai populare jocuri pe consolă, care în fiecare an, invită jucătorii să exploreze o nouă civilizație. Ultimele două versiuni ale jocului ne poartă în Egiptul antic și Grecia antică, explorând atât cele mai importante obiective istorice, cât și conflictele specifice acelor perioade. Jocul se poate juca pe toate tipurile de console.
 • God of War este perfect pentru pasionații de mitologie nordică, care vor recunoaște în joc complexele încrengături ale poveștilor cu zeități și vor avea ocazia să rezolve puzzle-uri complexe pentru a avansa în joc. Și acest joc se poate juca pe toate tipurile de console.

4. Transpune-te într-o altă realitate

Kit-urile VR nu mai sunt acum proiecții ale viitorului, ci obiecte reale pe care le poți achiziționa și de care te poți bucura din confortul casei tale.

Kit-ul VR ce însoțește consola PlayStation 4 te poartă prin experiențe care depășesc imaginația, oferindu-ți posibilitatea să pășești din sufrageria ta direct în mijlocul acțiunii jocului. Cu ajutorul ochelarilor VR, te poți transpune în lumi diverse, pline de provocări:

 • Skyrim
 • Biohazard
 • Resident Evil
 • Astro Bot Rescue Mission
 • Everybody’s Golf VR

Pierde-te în lumea jocului și convinge-te că faci cu adevărat parte din ea!

5. Mergi la nivelul următor!

Dacă ești pasionat de jocurile video, de ce să nu mergi la următorul nivel cu această experiență? Hai să vedem cum poți face asta!

 • Încearcă streaming-ul online

Acum e momentul potrivit să-ți faci curaj și să duci pasiunea ta pentru jocurile video la un alt nivel! Învață-i și pe alții cum să treacă mai ușor prin nivelele jocurilor lor preferate, creează-ți propria comunitate de fani online și, de ce nu, bucură-te de faimă!

Poți alege să transmiți live sesiunile tale de joc pe platforme precum Youtube sau Twitch, dar înainte de toate, nu uita să-ți achiziționezi un kit de streaming, care să te ajute să oferi comunității tale o experiență de calitate!

 • Încearcă o experiență mai confortabilă, cu ajutorul accesoriilor de joc

Fie că e vorba de un scaun nou de gaming, creat special pentru o experiență confortabilă sau un volan care face cursele de mașini să pară reale, accesoriile de joc te ajută să duci experiența la un alt nivel și să te simți ca un adevărat profesionist!

Sperăm că te-am inspirat cu ideile noastre și ca vei profita de această perioadă pentru a intra în lumea jocurilor video, dacă n-ai făcut-o până acum!

Specialiștii din magazinul Altex din Era Park Oradea te vor ajuta să explorezi această pasiune, fie că e nouă sau veche, recomandându-ți produsele și accesoriile potrivite pentru orice nevoie!

Share Button