Kit-ul complet de distracție acasă pentru câini fericiți

Cel mai bun prieten patruped e sursa zilnică de bună dispoziție și energie a casei, iar orice stăpân de căței se gândește în această perioadă cum să compenseze cât mai bine joaca redusă de afară cu activități distractive de făcut în casă.

Hai să vedem azi câteva idei care te vor ajuta să-ți menții animalul de companie fericit și într-o formă de zile mari, chiar dacă petreceți mai mult timp în locuință!

1.  Stârnește-i curiozitatea cu jucării interactive

Puzzle-urile și jucăriile interactive pentru câini sunt două invenții minunate ce au nenumărate beneficii pentru bunăstarea fizică și intelectuală a patrupedului.

Design-ul special al jucăriilor interactive e menit să stimuleze inteligența nativă și instinctele naturale canine al prietenului tău cel mai bun, care se va bucura să sape minute bune-n șir după recompensele delicioase dinăuntru. În plus, te asiguri că astfel cățelul tău are o activitate captivantă, nu se plictisește, iar canapeaua și pantofii din hol sunt în siguranță.

Iată câteva tipuri de jucării interactive pe care le poți cumpăra online sau din magazinul Animax din Era Park Oradea:

  • Minge cu eliberare de recompense

Pe măsură ce animăluțul se joacă cu mingea, aceasta va elibera recompensele lui preferate, făcând astfel joaca distractivă, dar mai ales foarte gustoasă!

  • Puzzle interactiv cu recompense

Oare unde se ascund cele mai delicioase recompense? Cățelul tău va descoperi singur, cu ajutorul puzzle-ului interactiv construit ca o vânătoare de comori, ce încurajează interacțiunea dintre stăpân și patruped, provoacă animăluțul să-și folosească simțul olfactiv pentru a găsi gustoasele comori și stimulează abilitatea de a găsi soluții inteligente în diverse situații.

  • Jucărie de ros, dintr-un material rezistent

Oricărui câine îi place să roadă, ideal e să controlezi tu ce anume! Jucăriile create special pentru ros, dintr-un material mai puternic decât cauciucul, dezvăluie în interior delicioase recompense, care se pot ascunde în funcție de mai multe nivele de dificultate. Spune ”la revedere!” pentru totdeauna mobilierului ros, pentru că acum cățelul tău are un nou focus!

2. Distrați-vă învățând împreună noi trucuri!

Dacă tot petreceți mai mult timp în casă decât sunteți obișnuiți, ce-ar fi să profitați de acest timp pentru a vă distra împreună, învățând noi trucuri numai bune de arătat prietenilor atunci când va fi momentul? Cu puțină răbdare și recompense delicioase, vei vedea că prietenul tău cel mai bun abia așteaptă să-l stimulezi cu noi provocări!

Fie că e vorba de rostogolire la comandă, dat lăbuța sau învățat numele jucăriilor din colecție, te poți inspira de pe internet pentru a afla tips & tricks de dresaj distractiv care vă vor consolida relația și vă vor umple timpul liber!

3. Un cățel îngrijit e un cățel fericit!

După sesiunile de joacă și învățat de noi trucuri, nimic nu-l va face mai fericit pe câinele tău decât o sesiune de spa acasă!

O clăbuceală în apă călduță și un masaj relaxant, însoțit de o periere a blănii îl vor relaxa pe patruped și îl vor convinge încă o dată că este cel mai răsfățat membru al familiei. Până și tăiatul unghiilor și curățatul urechilor vor fi plăcute, atunci când folosești produsele potrivite și mai strecori câte-o recompensă preferată!

4. Alte tips & tricks pentru acasă

Ce mai poți face în această perioadă pentru a alina dorul de ducă al prietenului tău cel mai bun? Iată câteva idei:

  • Poate acum e momentul potrivit pentru un pătuț nou

Un culcuș proaspăt și pufos face somnul câinelui mai dulce și stăpânul mai liniștit!

  • Discută cu veterinarul despre nevoia de suplimente din această perioadă

Perioada de acomodare la noul program mai redus de ieșit afară îl poate dezechilibra pe prietenul tău cel mai bun, așa că întreabă veterinarul dacă-ți poți ajuta câinele să se adapteze mai repede cu ajutorul suplimentelor și vitaminelor.

Sperăm că te-am inspirat cu ideile noastre și că tu, împreună cu cățelul tău, veți face în continuare cea mai veselă și fericită echipă, chiar dacă acum stați mai mult în casă!

Share Button