Mergi la conținut
ERA Park Oradea te așteaptă la cumpărături în siguranță.  Vezi ce măsuri trebuie să respecți în centrul comercial!

ERA Park Oradea te așteaptă la cumpărături în siguranță. Vezi ce măsuri trebuie să respecți în centrul comercial!

- 21.07.2023

Centrul comercial ERA Park Oradea, din Calea Aradului nr. 62, își redeschide, începând cu 15 iunie, porțile, cu noi măsuri stricte, menite să-și păstreze în siguranță clienții, angajații și partenerii. Practic, de luni, programul complexului revine la normal, iar magazinele, cu mici excepții, își așteaptă din nou clienții.

Așa cum impun normele actuale, vor rămâne în continuare închise doar sala de jocuri de sub cupolă, locul de joacă Dumbo Land și partea de food. Excepție va face Don King Pizza, care va rămâne în continuare disponibil, pentru livrări și pentru cei care vor să-și ia mâncarea la pachet.

Pentru limitarea răspândirii noului coronavirus, toți cei care vor călca pragul ERA Park trebuie să respecte câteva reguli, încă de la intrare, atât pentru propria protecție, cât și pentru protejarea celor din jur.

Accesul în ERA Park Oradea este permis numai după o măsurare prealabilă - desigur, contactless - a temperaturii corporale. Vor intra în magazine doar cei cu temperatură sub 37,3 grade Celsius, conform recomandărilor Organizației Mondiale a Sănătății. De asemenea, la fiecare poartă au fost delimitate culoare separate pentru intrare și ieșire, astfel încât clienții să nu se intersecteze, respectând regula distanțării sociale.

În ce privește regulile din incintă, vizitatorii sunt rugați să respecte afișele și stickerele amplasate în mall, să păstreze distanța de minimum 2 metri între persoane, să respecte, acolo unde se impune, restricțiile de acces pentru a evita aglomerarea, dar și să folosească soluțiile dezinfectante puse la dispoziție de comercianți. Acordând o atenție deosebită curățeniei și dezinfectării spațiilor, conducerea ERA Park Oradea a dispus amplasarea unor recipiente cu dezinfectanți la fiecare din cele trei intrari cât și în toalete.

Pentru binele tuturor, este obligatoriu ca toate persoanele care intră în ERA Park Oradea să poarte corect masca facială - acoperind atât gura cât și nasul - pe toată durata vizitei. De altfel, pentru a veni în întâmpinarea acestei nevoi, la intrarea in centrul comercial, este amplasat un tonomat cu măști, spirt si gel dezinfectant.

Nu în ultimul rând, reprezentanții centrului comercial își încurajează clienții să achite cumpărăturile cu cardul bancar contactless sau cu telefonul mobil. 

Vă mulțumim pentru că sunteți alături de noi și vă mulțumim și că respectați recomandările, în această perioadă dificilă.

Vă așteptăm, cu drag, așadar, la cumpărături în siguranță!