Mergi la conținut
Tandem

Tandem

TANDEM este o fabrică de mobilă din Republica Moldova care de peste 19 ani oferă o gamă largă de mobilier ce se poate personaliza după bunul plac pentru casă, precum: paturi tapițate, dulapuri, mobilier pentru living, mese și scaune pentru dining, mobilier pentru toate vârstele și mobilier pentru hol. Pe piața din România, brandul TANDEM […]
0739852706

TANDEM este o fabrică de mobilă din Republica Moldova care de peste 19 ani oferă o gamă largă de mobilier ce se poate personaliza după bunul plac pentru casă, precum: paturi tapițate, dulapuri, mobilier pentru living, mese și scaune pentru dining, mobilier pentru toate vârstele și mobilier pentru hol.

Pe piața din România, brandul TANDEM este prezent din 2015. În fabrica TANDEM din Republica Moldova, compania dispune de echipamente moderne și performante, menite să transforme materialele de calitate pe care le folosește în produse de mobilier, cu un design deosebit, în funcție de nevoile clienților.

Mai mult, clienții TANDEM se bucură de următoarele beneficii: 1 lună termen de livrare pentru produsele personalizate, până la 10 ani garanție, 90 de zile termen de testare pentru saltele precum și multe altele.