Mergi la conținut
Animax

Animax

  Magazinul Animax este situat în zona galeriei Carrefour, iar proprietarii de animale pot găsi atât atât jucării și accesorii, cât și hrană uscată, pentru câini, pisici, păsări rozătoare, pești și chiar reptile. Magazinul va pune la dispoziție inclusiv vitaminele necesare animalelor preferate, dar și servicii speciale, cum ar fi gravarea pe zgarda patrupedului, de […]
Luni - Duminica: 10:00 - 22:00
0259.706058

 

Magazinul Animax este situat în zona galeriei Carrefour, iar proprietarii de animale pot găsi atât atât jucării și accesorii, cât și hrană uscată, pentru câini, pisici, păsări rozătoare, pești și chiar reptile. Magazinul va pune la dispoziție inclusiv vitaminele necesare animalelor preferate, dar și servicii speciale, cum ar fi gravarea pe zgarda patrupedului, de exemplu.

Animax comercializează produse de la cei mai renumiți producători de hrană și accesorii pentru animalele de companie și desfășoară campanii de reduceri în fiecare lună. Este important de reținut că iubitorii de animale vor putea să își rezerve online produsele dorite, pe site-ul www.animax.ro, și să le ridice apoi din magazinul de la ERA.