Mergi la conținut
Zilele fanilor LEGO revin la ERA Park Oradea.

Zilele fanilor LEGO revin la ERA Park Oradea.

Noutăți atractive pentru pasionați, intrarea gratuită!

Pasionații de LEGO își dau întâlnire, din nou, la ERA Park Oradea! Evenimentul Brickenburg Expo - Zilele fanilor LEGO se va desfășura în perioada 28-30 octombrie, între orele 9 și 21, și aduce noutăți atractive! 

Anul acesta, sub cupola ERA Park va fi montată o zonă portuară în miniatură, îmbinată cu un șantier de construcții, cu toate ingredientele: trenuri, vapoare, macarale mari și camioane. 

O parte a expoziției va fi dedicată modelelor LEGO(R) Technic, pentru cei pasionați de funcționarea diverselor mecanisme. Vizitatorii vor putea, de asemenea, să admire diorame cu castele medievale și scene din Harry Poter, Jurassic Park ori Thomas.

În vitrinele amplasate în zona expoziției vor putea fi văzute și seturi LEGO istorice, dar și fotografii Toy Photorealizate de Mihai Marza, membru al Asociației Brickenburg, care organizează evenimentul. Personajul lui Mihai, Vasile, este o minifigurină LEGO(R), care „se joacă” cu lumina, cu natura, cu trăirile interioare, și care surprinde instantanee inedite ale locurilor pe care le vizitează.

Mai mult, având în vedere că anul acesta se împlinesc 94 de ani de la apariția unuia dintre cele mai îndrăgite personaje Disney, Mikey Mouse, organizatorii marchează și acest moment, astfel că una din dioramele ce vor putea fi văzute la ERA va cuprinde un parc Disney cu personaje cunoscute.

Iubitorii de LEGO nu doar că vor putea admira aceste piese, dar vor putea și să participe la ateliere de creație, cu piese puse la dispoziție de către Asociația Brickenburg. Întâlnirile se vor desfășura zilnic, între orele 16 și 20.

Ca de obicei, participarea este gratuită pentru toată lumea, numai inspirație să fie!

Și, pentru ca atmosfera să fie completă, în aceeași zonă a expoziției va fi amenajat și un loc de joacă, pentru toate vârstele. Ce poate fi mai frumos decât să-ți construiești, jucându-te, realitatea ce te înconjoară?