Mergi la conținut
XXL Tarantula Expo revine la ERA Park Oradea!

XXL Tarantula Expo revine la ERA Park Oradea!

După ce în luna martie s-a bucurat de un real succes, cea mai mare expoziție mobilă de tarantule, insecte și reptile vii - XXL Tarantula Expo - revine la ERA Park Oradea.

În perioada 21-27 septembrie, toți cei care vor trece prin zona cupolei centrului comercial din Calea Aradului vor avea posibilitatea să admire, gratuit, peste 100 de exponate! Tarantule, șerpi de diverse specii, șopârle, țestoase, scorpioni, dar și insecte de diverse feluri, inclusiv fluturi, sunt câteva dintre atracții.

Expoziția va putea fi vizitată zilnic, de luni până duminică, între orele 9 și 21, bineînțeles, cu respectarea normelor pentru prevenirea răspândirii Covid-19. Pentru a evita aglomerațiile, exponatele vor fi amplasate la o distanță suficientă unele de altele. Organizatorii fac apel la vizitatori să păstreze, la rândul lor, distanța și să nu creeze aglomerari in jurul exponatelor.

Intrarea este liberă pentru toată lumea, cu condiția respectării măsurilor de siguranță. Astfel, vor putea intra în zona expoziției numai persoanele care au o temperatură corporală de sub 37,3 grade Celsius și care vor purta corect masca de protecție. Folosirea dezinfectanților puși la dispoziție de organizatori este, de asemenea, obligatorie.

Vă așteptăm cu drag!