Weekend plin pentru copii, la ERA Park Oradea: Două piese de teatru, pline de magie și povețe

Weekend plin pentru copii, la ERA Park Oradea: Două piese de teatru, pline de magie și povețe

Sfârșitul de săptămână aduce noi evenimente pentru copii, la ERA Park Oradea. Sâmbătă, 3 iulie, cei mici sunt invitați la două piese de teatru.

Primul spectacol, de teatru de păpuși, se va desfășura de la ora 11, în sala de evenimente a centrului comercial. „Muzicanții din Bremen” oferă o lecție despre prieteni și prietenie desfășurată în lumea necuvântătoarelor. Spectatorii – mici, înalți sau mai scunzi – sunt invitați să descopere frumusețea, bucuria și încrederea pe care un prieten o oferă.

În aceeași zi, de la ora 17, va fi și „Punguța cu 2 bani”, de data aceasta un spectacol de teatru interactiv, pentru copii și părinți, unde magia se împletește cu zâmbetul fiecăruia.

Organizatorii promit o călătorie minunată în lumea poveștilor, în care vor juca nu doar prichindeii, dar și părinții lor, intrând într-o manieră inedită pe tărâmul celor mai cunoscute basme românești, alături de actori. Scenariul este adaptat copiilor de azi, într-o variantă modernă și interactivă.

Ambele piese sunt susținute de trupa Hocus Pocus Trulala din Sibiu și, ca de obicei, intrarea este liberă pentru toată lumea!

Singura condiție este păstrarea distanței de siguranță și purtarea măștii de protecție. Vrem să ținem virusul deoparte, pentru că vă vrem, sănătoși, alături de noi.

Vă așteptăm cu drag!

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published.