Mergi la conținut
Training Day cu Prietenii Veseliei, la ERA Park Oradea!

Training Day cu Prietenii Veseliei, la ERA Park Oradea!

ERA Park Oradea organizează un nou eveniment antrenant pentru copii. Iubitorii de aventură sunt chemați, sâmbătă, 19 martie, la trei ore pline de distracție, alături de Prietenii Veseliei.

„Training Day” se va desfășura între orele 16 și 19, sub cupola centrului comercial din Calea Aradului nr. 62 și va reuni o serie de activități captivante și educative pentru cei mici.

Între altele, ei vor putea afla informații pe înțelesul lor despre primul ajutor și tehnici de supraviețuire, dar se vor putea angrena și în „lupte” cu mitraliere și săbii din baloane ori să participe, în siguranță, la „jocuri de infanterie”.

Întrecerile de tir cu arcul cu ventuze și jocurile de strategie vor fi alte atracții ale zilei.

Participanții vor putea învăța și cum să interpreteze o hartă ori informații despre Codul Morse, să adune „soldați” la „Țară, țară, vrem ostași” ori să parcurgă un traseu cu obstacole.

În plus, pentru a păstra amintirea momentului, vor putea să-și facă poze la minut.

Evenimentul completează expoziția „Arta Tranșeelor (Trench Art) în România”, organizată de Asociația Muzeul Jucăriilor, în aceeași zonă a complexului comercial, până pe 20 martie. În cadrul acesteia, pot fi observate sute de obiecte militare vechi, unele folosite azi în scop civil: binocluri, felinare, busole, lanterne, calculatoare aviație, lăzi de muniție și altele, dar și obiecte inedite, precum vaza ornamentată realizată din tub de proiectil de tun oferită soției mareșalului Constantin Prezan de generalul Philippe Henri Joseph ďAnselme, comandantul armatei franceze din Orient ori o scrumieră de lut inscripționată cu Regimentul 18 Infanterie Gorj din care a făcut parte și Ecaterina Teodoroiu.

Intrarea este liberă atât la „Training Day”, cât și la expoziție, însă, nu uitați: respectarea regulilor anti-Covid este obligatorie în centrul comercial, conform restricțiilor impuse de Guvern!

Vă așteptăm cu drag!