Mergi la conținut
Târgul de mobilă, decorațiuni și amenajări interioare revine la ERA Park Oradea, cu super noutăți!

Târgul de mobilă, decorațiuni și amenajări interioare revine la ERA Park Oradea, cu super noutăți!

După succesul înregistrat în primăvară, Târgul de mobilă, decorațiuni și amenajări interioare revine la ERA Park Oradea în perioada 22-25 septembrie. Și aduce noutăți importante!

Mii de produse la reducere, expuse pe mai bine de 21.000 de metri pătrați din Home Center, dar și din alte zone ale centrului comercial, vor fi puse la dispoziție în magazine. În plus, anul acesta, târgul se mărește și se va întinde până sub cupola centrului comercial.

Pe lângă reducerile consistente, magazinele participante își vor prezenta cele mai noi colecții, iar unele dintre ele chiar vor oferi, gratuit, servicii de consultanță și de design.

Cu toate că nu se găsește în zona de Home Center, showroomul Carpeta, localizat pe galeria Carrefour Oradea ERA, va asteapta cu reduceri la toate covoarele. 

Vor mai participa la târg magazinele Interioo (gresie, faianta, obiecte sanitare), Mobexpert, Kalenda, Gaby Style Home Decor, Lem’s, Naturlich, Mobila Nufărul, Duval, Tandem, Mobila Laguna, Bellona, Bambi și Casa Rusu.

Târgul de mobilă, decorațiuni și amenajări interioare de la ERA Park Oradea va putea fi vizitat zilnic, între orele 10 și 21, iar intrarea este liberă pentru toată lumea.

Nu ratați reducerile, așadar! Promoțiile vor fi marcate cu buline specifice, așa că tot ce vă rămâne e să vă bucurați de cumpărături.