Mergi la conținut
Startul sărbătorilor de iarnă se dă la ERA Park Oradea: Ella Bella și copiii spiriduș îl caută pe Moș Crăciun

Startul sărbătorilor de iarnă se dă la ERA Park Oradea: Ella Bella și copiii spiriduș îl caută pe Moș Crăciun

În acest sfârșit de săptămână, ERA Park Oradea dă startul sărbătorilor de iarnă! Duminică, 18 decembrie, cei mici sunt invitați la spectacolul „Ella Bella și copiii spiriduș îl caută pe Moș Crăciun”.

Spectacolul se va desfășura sub cupola complexului comercial începând cu ora 17. În cadrul acestuia, îndrăgita Ella Bella și prietenii ei îl vor aștepta cu drag și cu emoție pe Moș. Cum acesta întârzie să apară, eroii pornesc în căutarea lui, urmând cu atenție indiciile.

Cei care vor veni la complexul comercial din Calea Aradului vor avea parte de momente magice, pline de bucurie, suspans, emoții, dar și de surprize.

Bineînțeles, totul se va desfășura într-un decor şi o atmosferă de iarnă specifice, presărate cu multe zâmbete, cântecele, colinde și joacă. 

Chiar dacă armonia sărbătorilor va fi boicotată de un intrus, Ella Bella și Bubu, Lala, Dodo și Rica se vor strădui din răsputeri să aducă magia la ERA Park, în așteptarea Moșului. Cum vor reuși spiridușii să facă față acestor peripeții veți afla în spectacolul de duminică.Participarea este gratuită pentru toată lumea, vă așteptăm cu drag