Mergi la conținut
Singurul patinoar din Oradea s-a deschis la ERA Park!

Singurul patinoar din Oradea s-a deschis la ERA Park!

Cadou inedit pentru iubitorii sporturilor de iarnă. Singurul patinoar amenajat în acest sezon în Oradea s-a deschis la ERA Park!

Amplasat în parcarea centrului comercial din Calea Aradului nr. 62, pe o suprafață de peste 700 de metri pătrați, patinoarul s-a deschis în weekend, oferindu-le în special copiilor un prilej de bucurie și de a face mișcare.

Pentru a evita aglomerația, patinatorii sunt împărțiți pe serii. Fiecare trebuie să respecte o distanță de minimum 7 metri pătrați în jur, astfel că pe suprafața de gheață este permis accesul a cel mult 100 de persoane pe tură.

Prețul unui bilet este de 15 lei pe serie (o oră și jumătate), atât pentru copii cât și pentru adulți, iar închirierea patinelor costă tot 15 lei.

Patinoarul funcționează zilnic, între orele 10 și 20.30, cu pauze de câte 30 de minute între serii. Între altele, în acest interval, patinele închiriate sunt preluate, dezinfectate și abia apoi reintroduse în circuit.

Atenție, respectarea măsurilor pentru prevenirea răspândirii Covid-19 este obligatorie pentru toată lumea! Vizitatorii trebuie să respecte distanța de siguranță, dar și să poarte corect - cu acoperirea gurii și a nasului - masca de protecție. Din precauție, în zona de echipare au acces doar persoanele care patinează.

Vă așteptăm cu drag!