Mergi la conținut
Scufundă-te în ocean cu rechinii la ERA Park Oradea!

Scufundă-te în ocean cu rechinii la ERA Park Oradea!

N-ai ajuns încă în vacanță sau te-ai și întors? Ei bine, ERA Park Oradea aduce oceanul la tine. Cu tot cu rechini pe care îi poți admira de aproape într-o lume virtuală fără să pățești nimic!

Pasionații de aventură de rechini sau pur și simplu de lumea maritimă sunt așteptați în perioada 29 iulie - 7 august 2022 la VR Shark Cage, un proiect inedit menit să aducă marea mai aproap, chiar sub cupola complexului comercial din Calea Aradului nr. 62.

Totul se va petrece între orele 11 și 21 iar curioșii sunt așteptați să se scufunde virtual în ocean într-o așa zisă cușcă suspendată pentru rechini. Pe măsură ce înaintează în adâncuri, cu ajutorul ochelarilor VR aventurierii vor descoperi priveliști uimitoare, ba chiar vor afla un secret pierdut și vor înfrunta un pericol extrem: întâlnirea cu rechinul în contextul în care nu au cum să iasă din cușcă!

Potrivit organizatorilor VR Shark Cage „este departe de a fi o experiență VR pasivă”. Există trei versiuni diferite ale scenariului, de la experiențe mai blânde pentru nou-veniți până la scenarii terifiante pentru cei mai curajoși. 

Experiența este una cu adevărat inedită datorită imaginilor la 360 de grade, a căștilor și a sunetului 3D. Totul este realist și înfricoșător spun organizatorii și chiar nu poți face nimic în privința asta!

Bineînțeles cei curioși vor putea afla mai multe despre rechini și de pe panourile informative din zona cupolei și nu numai.

Aventura VR Shark Cage durează aproximativ 8 minute iar accesul este liber pentru toată lumea.

Mai multe despre scenarii și deznodământ, la fața locului.

Vă așteptăm așadar cu spirit de aventură și curaj!