Mergi la conținut
Revenim la normalitate împreună! Vaccinează-te la ERA Park Oradea și primești un voucher de cumpărături

Revenim la normalitate împreună! Vaccinează-te la ERA Park Oradea și primești un voucher de cumpărături

Update: Campania de vaccinare se prelungeste in perioada 8 - 31 decembrie. Voucherele au termen de valabilitate perioada 8 decembrie 2021 - 2 ianuarie 2022.

Centrul comercial ERA Park Oradea luptă în stilul propriu împotriva pandemiei. Nu mai puțin de 1.000 de persoane care aleg să se vaccineze anti-Covid la centrul mobil amenajat în incinta centrului comercial din Calea Aradului nr. 62 vor primi câte un voucher de cumpărături în valoare de 25 de lei.

Campania „Revenim la normalitate împreună” demarează vineri, 12 noiembrie, iar în cadrul acesteia, fiecare persoană care se vaccinează la ERA, indiferent că este prima doză, rapelul sau doza a treia (booster), primește pe loc un tichet pentru cumpărături.

Atenție, acesta se acordă doar în ziua vaccinării!

Doritorii vor intra pe loc în posesia voucherului dupa efectuarea vaccinului.

Campania se va desfășura până pe 5 decembrie, iar voucherele vor putea fi folosite inclusiv până pe 12 decembrie, în zeci de magazine din ERA Park.

După cum se știe, centrul de vaccinare de la ERA Park a fost deschis din 5 noiembrie, intrarea fiind separat față de cea din mall, din zona stației OTL. Acesta funcționează în fiecare zi, inclusiv în weekend, între orele 8 și 20, având două fluxuri de vaccinare: unul Pfizer, iar altul Johnson&Johnson.

Haideți să învingem împreună pandemia! Pentru cumpărături în siguranță...

Mai multe detalii in regulamentul campaniei!