Mergi la conținut
Prietenii veseliei

Prietenii veseliei

Copii, nu stați în casă! 

Atelierele Iepurașului se țin la ERA Park Oradea

ERA Park Oradea sună din nou adunarea! Sâmbătă, 16 aprilie, copiii sunt așteptați la „Atelierele Iepurașului”, cu noi momente pline de haz și creativitate.

Participanții vor descoperi aici o sumedenie de activități, în special pentru cei cu vârste între 1 și 12 ani, alături de Prietenii Veseliei.

Între altele, prichindeii sunt așteptați și la un atelier de decorat ouă din polistiren, la un atelier senzorial cu nisip kinetic și modelaj din plastelină, dar și la show-uri cu baloane modelate.

„Echipați” cum se cuvine - adică pictați pe față și cu spiritul de aventură activat -, doritorii se vor putea încumeta și la o vânătoare de ouă de ciocolată ascunse în ERA Park și vor fi invitați să găsească surprizele dulci din baloane jumbo.

De asemenea, ei vor putea crea și personaliza o ghirlandă uriașă confecționată din ouă de hârtie, lăsând un gând bun pentru cei care trec prin centrul comercial.

Nu în ultimul rând, cei prezenți vor putea obține poze la minut cu mascota Bugs Bunny și să își facă amintiri cu mascota Iepuraș, care va dansa și se va juca cu cei mici.

Totul se va desfășura sub cupola ERA Park, sâmbătă, între orele 16 și 19, iar participarea va fi gratuită pentru toată lumea.

Vă așteptăm cu drag!