Mergi la conținut
Pe locuri, fiți gata… Ne distrăm din nou împreună, la ERA Park Oradea!

Pe locuri, fiți gata… Ne distrăm din nou împreună, la ERA Park Oradea!

Prietenie, culori, baloane, personaje de poveste... Veselia revine la ERA Park Oradea!

Centrul comercial din Calea Aradului nr. 62 se pregătește de petrecere, dând startul celei mai noi campanii, „Ne distrăm din nou împreună de 1 iunie, la ERA Park”, o zi cu multă distracție, dedicată celor mici!

Totul se va desfășura chiar de Ziua Copilului, adică marți, 1 iunie, când în sala de evenimente a complexului Prietenii Veseliei îi așteaptă pe prichindei la „Tabăra de vară a prieteniei”.

Atenție, chiar dacă numărul cazurilor de Covid a scăzut în ultima perioadă, respectarea măsurilor de siguranță împotriva virusului este obligatorie! Astfel, în sală vor avea acces doar 130 de persoane, cu purtarea corectă a măștii de protecție, iar în total vor fi 4 reprezentații de câte 40 de minute (începând cu orele 11, 12, 17 și 18).

Pe lângă muzică, veselie și povești cu tâlc, la ERA Park Oradea copiii vor putea asista și la o adevărată paradă a mascotelor Mickey & Minnie, Dino, Hello Kitty și Winnie.

În plus, animatorii Buburuza & Motanul Noire, Alba ca Zăpada ori Iron Man le vor sta la dispoziție, astfel încât părinții îi vor putea filma sau fotografia în voie.

Cum o distracție pe cinste nu se poate fără baloane, acestea vor da culoare atmosferei de la ERA Park. În plus, în zona Cupolei, va fi amenajată și Galeria micilor artiști, unde vor putea fi admirate desene realizate de copii pe tema vacanței!

Ca de obicei, la evenimentele organizate de ERA Park intrarea este liberă.

Bonus: După o lungă perioadă în care a stat închis, Dumboland, cel mai mare loc de joacă din oraș, se va redeschide tot de ziua celor mici, cu oferte proprii!

Vă așteptăm, așadar, să ne bucurăm împreună!