Mergi la conținut
Pasionat de tarantule sau doar curios?

Pasionat de tarantule sau doar curios?

Giganții păianjenilor ajung la ERA Park Oradea!

ERA Park Oradea găzduiește, începând de vineri, 20 mai, o nouă expoziție de tarantule vii. Pasionații de păianjeni, dar nu numai, vor putea vedea - sub cupola centrului comercial - 36 dintre cele mai mari specii de tarantule de pe Terra, în tot atâtea terarii iluminate individual și amenajate la cele mai înalte standarde din domeniu.

În mod curios, organizatorii au pornit în demersul lor tocmai de la... frica de păianjeni. „Pasiunea noastră pentru tarantule a început cu mai bine de 2 ani în urmă, când am hotărât să îmi tratez arahnofobia. Vizualizarea unor materiale interesante pe YouTube despre aceste animale au dat startul acestei pasiuni”, a explicat orădeanul Andrei Lazăr, reprezentant The Taranterra Project.

Potrivit acestuia, vedeta expoziției de la ERA Park Oradea este un exemplar de Xenesthis immanis, care impresionează atât prin colorit, cât și prin dimensiune. Este cea mai mare tarantulă din colecție având aproximativ 25 de centimetri.

Pe lângă exponate, curioșii vor putea afla informații și curiozități diverse despre tarantule. În plus, vor avea parte de o sonorizare ambientală inedită, iar doritorii vor avea la dispoziție și un gift shop, cu produse tematice.

Expoziția de tarantule vii va rămâne sub cupola centrului comercial din Calea Aradului 62 până pe 29 mai și va putea fi vizitată zilnic între orele 9 și 21.

Intrarea este liberă pentru toată lumea.

Vă așteptăm cu drag și fără frică!