Mergi la conținut
Matematica îți dă bătăi de cap sau dimpotrivă? ERA Park Oradea te invită la… MateMagica!

Matematica îți dă bătăi de cap sau dimpotrivă? ERA Park Oradea te invită la… MateMagica!

Matematica îți dă bătăi de cap sau, dimpotrivă, te provoacă tot timpul și simți nevoia să aprofundezi?

De-o fi una, de-o fi alta, ERA Park Oradea îi invită pe cei mici și pe cei mari deopotrivă la MateMagica (scris, sugestiv, M4T3M4G1C4), un spectacol interactiv și educativ, în care Matematica se îmbină cu... Magia.

Este vorba despre un one man show, în care arta se îmbină cu ştiinţa la o manieră interactivă, captivantă, accesibilă şi atractivă, dovedind că matematica nu e doar o materie greoaie, ci are partea ei de distracție!

Potrivit inițiatorului acestui proiect, actorul orădean Șerban Borda, pe lângă personajele principale - Matematica şi Magia din matematică -, publicul va participa activ la acest spectacol din care nu lipsesc nici suspansul şi nici hazul.

Show-ul se va desfășura duminica, 20 februarie, de la ora 11, în sala de evenimente a centrului comercial din Calea Aradului nr. 62, iar intrarea este liberă pentru toată lumea.

Atenție, însă, accesul în sală va fi permis în limita a 120 de persoane, cu respectarea strictă a regulilor de protecție împotriva Covid-19.

Pe lângă păstrarea distanței de siguranță și purtarea corectă a măștii de protecție (sunt excluse măștile textile), accesul în orice zonă a ERA Park se face pe baza certificatului verde, care să ateste vaccinarea, trecerea prin boală sau testarea negativă PCR sau antigen la Covid, conform restricțiilor impuse de Guvern. Copiii cu vârsta sub 12 ani nu trebuie să prezinte acest certificat.

Haideți, așadar, să învățăm și să ne distrăm împreună!