Mergi la conținut
Jucăria Perfectă și Caravana lui Moș Crăciun vin duminică, la ERA Park Oradea

Jucăria Perfectă și Caravana lui Moș Crăciun vin duminică, la ERA Park Oradea

Sărbătorile aduc veselie multă la ERA Park Oradea. Duminică, 19 decembrie, cei mici sunt invitați la două super întâlniri.

Începând cu ora 11, în sala de evenimente a complexului comercial din Calea Aradului nr. 62, copiii sunt așteptați la sceneta „Jucăria Perfectă”, alături de Prietenii Veseliei. Realizată într-un decor inedit, piesa prezintă povestea unuia dintre cei mai iscusiți spiriduși, care ajunge să găsească jucăria perfectă pentru copiii de pretutindeni. De la jucării care zboară, se rostogolesc ori sar, până la altele care înoată, dansează sau desenează, sute și sute de idei i se succed prin minte -  încercând să pună în practică ideile primite de la părinți și copii.

Totul se desfășoară în cel mai cunoscut laborator din lume, cel al lui Moș Crăciun, la o manieră captivantă. Când apar discuții în contradictoriu cu un alt spiriduș despre jucăria perfectă, Crăciunița reușește să-i împace pe cei doi prin muzică și dans. Povestea se încheie cu apariția lui Moș Crăciun, dar și cu un atelier de creație tematic de iarnă, la care copiii vor primi kituri individuale de creativitate.

De reținut că duminică, sceneta se va juca în 3 reprezentații a câte 40 de minute (între orele 11 și 13), iar accesul va fi permis în limita a 120 de persoane pe spectacol.

Pe de altă parte, tot duminică, la ERA Park ajunge din nou Caravana lui Moș Crăciun. 15 personaje de poveste, printre care spiridușii, Crăciunița, dar și Olaf, Elsa ori Rudolf vor defila prin complex alături de Moș, între orele 16 și 18.

Într-o atmosferă specifică sărbătorilor, cu veselie și colinde, prichindeii sunt așteptați să se distreze și să se fotografieze cu îndrăgitele mascote, dar și să le spună cât au fost de cuminți anul acesta.

Participarea este gratuită pentru toată lumea, dar respectarea regulilor anti-Covid este obligatorie!

După cum se știe, conform restricțiilor impuse de Guvern, accesul în orice zonă a centrului comercial se face exclusiv pe baza Certificatului Verde, pentru persoanele vaccinate, trecute prin boală sau care au un test PCR sau antigen negativ la Covid. În plus, este necesară purtarea corectă a măștii de protecție, dar și păstrarea distanței de siguranță.

Vă așteptăm cu drag!