Mergi la conținut
ERA Park Oradea își sărbătorește ziua de naștere alături de copii. Nu ratați super-weekend-ul!

ERA Park Oradea își sărbătorește ziua de naștere alături de copii. Nu ratați super-weekend-ul!

Dacă e martie, e aniversarea ERA Park! Centrul comercial din Calea Aradului nr. 62 împlinește 13 ani, pregătind o sumedenie de campanii cu premii, dar și evenimente atractive, mai ales pentru cei mici. 

Aniversarea copiilor se va sărbători în weekend-ul 12-13 martie și va transforma mall-ul într-un tărâm al prichindeilor, cu activități diverse, din care chiar au ce alege.

Piesa de teatru „Hainele cele noi ale împăratului”, de exemplu, scrisă de Hans Christian Andersen, va fi pusă în scenă de Asociația orădeană Trendart - Comoara cu Povești, aducând în fața celor mici una dintre cele mai cunoscute povești, împăratului mai preocupat de propria-i trufie și îmbrăcăminte decât de oștiri și împărăție. Pe lângă momente amuzante, spectacolul reprezintă și o bună sursă de învățăminte.

Doritorii pot participa și la un show de magie, interactiv și haios, cu iepurași și porumbei, alături de magicianul Cătălin Pintea și Clovnul SAM.

Cei mai activi se pot înscrie chiar la Exatlon, un concurs ce are rolul de a stimula copiii să comunice mai bine în echipă, să-și dezvolte concentrarea, rapiditatea, perspicacitatea, atenția, curajul, dar mai ales încrederea în sine.

Inedit va fi și parcul de joacă popular, unde prichindeii şi însoţitorii lor vor putea învăța meșteșuguri, dar și să se implice în lupte cavalereşti, să își dezvolte coordonarea prin direcționarea unei găini cu o paletă specială, să spargă nuci, să tragă cu tunul la ţintă, să joace popice, să umble pe catalige sau să... alerge melci. Vor fi momente captivante și distractive, cu jocuri produse artizanal, confecţionate din lemn, dar autorizate.

Spectaculoase vor fi și jucăriile din lemn de dimensiuni mari, tradiționale, care, între altele, îi vor ajuta pe cei mici să își dezvolte creativitatea, comunicarea, coordonarea și rezistența. Doritorii se pot încumeta chiar și pe piste de mini-golf, cu 12 găuri.

Cum orice amintire trebuie bine păstrată, cei care trec pe la ERA Park Oradea vor avea la dispoziție și un 360 selfie booth, adică o platformă video de 360 de grade, de unde vor putea să își și descarce pe loc filmulețele, pe baza unui cod QR.

În plus, Prietenii Veseliei vor aduce din nou la ERA „tradiționalele” baloane modelate și pictura pe față, dar și ateliere de creativitate, jocuri de toate felurile (inclusiv board games) și o zonă senzorială pentru copiii cu vârsta de până în 3 ani.

Nu vor lipsi nici baloanele uriașe de săpun ori show-urile pe picioroange.

Ca de obicei, milităm pentru distracție în siguranță. Așa că nu uitați că respectarea regulilor anti-Covid este obligatorie la ERA Park Oradea, conform restricțiilor impuse de Guvern.

Vă așteptăm cu drag, așadar!

ANIVERSAREA COPIILOR, PROGRAMUL COMPLET, PE ORE:

Sâmbătă, 12 martie:

11:00 - 12:00 - Teatru „Comoara cu povești - Hainele cele noi ale împăratului”

12:00 - 16:00 - Exatlon pentru copii (dedicat celor cu vârsta peste 6-7 ani) 

16:00 - 19:00 - Prietenii Veseliei - face painting, baloane modelate, atelier creativitate, mini disco ș.a. 

17:00 - 18:00 - Baloane uriașe de săpun și picioroange Spiderman 

18:00 - 19:00 - Pinata și confetti  

Duminică, 13 martie 

11:00 - 12:00 - Spectacol de magie cu Cătălin Pintea și clovnul SAM, care face jonglerii și merge pe monociclu

11:00 - 19:00 - Parc de joacă popular - 21 de jocuri de lemn de mărime mare

11:00 - 19:00 - Parc de minigolf - 12 piste 

11:00 - 19:00 - 360 selfie booth - materiale video / GIF-uri care se descarcă pe baza de cod QR

16:00 - 19:00 - Prietenii Veseliei - face painting, baloane modelate, roata norocului, jocurile copilăriei, atelier creativitate, board games, baby corner cu activități ș.a.