Mergi la conținut
ERA Park Oradea împlinește 13 ani.  Vino și ia-ți cadoul!

ERA Park Oradea împlinește 13 ani. Vino și ia-ți cadoul!

Centrul comercial ERA Park Oradea împlinește luna aceasta 13 ani. O vârstă frumoasă, în care am avut o sumedenie de provocări și o mulțime de satisfacții, pentru care vă mulțumim vouă în primul rând, cei care ați fost și sunteți alături de noi.

Pentru a marca cum se cuvine aniversarea, pentru perioada 10 - 20 martie 2022, complexul din Calea Aradului nr. 62 a pregătit o campanie cu super-premii.

Toți cei care, în acest interval, fac cumpărături în valoare de 200 lei pe un singur bon fiscal din orice magazin al ERA Park Oradea trebuie să se prezinte, în aceeași zi, la Info point-ul din zona galeriei Carrefour și pot intra în cursa pentru unul dintre cele 3 mari premii: un colțar extensibil cu ladă de la magazinul Lem’s, un scuter electric sau un televizor OLED Smart cu diagonala de 139 cm! 

În plus, pot câștiga pe loc și unul dintre cele 50 de premii instant, în baza unui talon răzuibil. E important de știut că, deși taloanele răzuibile s-ar putea epuiza înainte de data de 20 martie, clienții se vor putea înscrie în continuare în tombola pentru cele trei mari premii.

Anul care a trecut a fost unul plin pentru ERA Park Oradea. În ciuda pandemiei, am reușit să ne ținem aproape principalii parteneri, dar și să fim alături de clienți, în special de copii, atât prin vouchere, pentru cumpărătorii fideli, cât și prin evenimente atractive și distractive pentru cei mici.

În plus, portofoliul ERA Park Oradea s-a îmbogățit: magazinele English Home și West Chemicals, respectiv curățătoria Eco Dry s-au deschis în zona galeriei și a cupolei, iar Gaby Style Home & Deco și mobila Tandem au fost inaugurate în ERA Home Center. 

Vă mulțumim, așadar, că sunteți aici și vă așteptăm cu drag, la aniversare. 

La cât mai mulți ani, împreună!