Mergi la conținut
Cumperi și… câștigi! 600 de vouchere, puse la bătaie de ERA Park Oradea

Cumperi și… câștigi! 600 de vouchere, puse la bătaie de ERA Park Oradea

Cumperi și câștigi, la ERA Park Oradea! În acest sfârșit de săptămână, centrul comercial din Calea Aradului 62 dă startul unei noi campanii - „Mai mult Shopping - menite să recompenseze clienții fideli.

Toți cei care fac cumpărături în valoare de minimum 200 lei pe un singur bon fiscal câștigă pe loc un voucher de 30 lei! De asemenea, cei care achiziționează produse în valoare de cel puțin 350 lei, cumulat, pe două bonuri fiscale din magazine diferite, câștigă un voucher de 50 lei!

Pentru a primi tichetele, participanții trebuie doar să se prezinte - cu bonurile fiscale în original - la punctul de informare al ERA Park, din zona galeriei Carrefour, punct care s-a mutat, însă, mai aproape de cupolă, pentru a asigura distanța corespunzătoare între clienți.

Campania se desfășoară în perioada 19-21 iunie, între orele 10-21, iar reprezentanții mall-ului pun la bătaie în total 600 de vouchere (250 de câte 30 lei și 350 de câte 50 lei), valabile în magazinele partenere (lista magazinelor partenere poate fi consultată în regulamentul campaniei, disponibil pe www.era-oradea.ro).

Vă reamintim că ERA Park Oradea a revenit, de luni, 15 iunie, la program normal, însă cu măsuri stricte, menite să-și păstreze în siguranță clienții, angajații și partenerii în contextul pandemiei de coronavirus. Pentru limitarea răspândirii Covid-19, accesul în ERA Park Oradea este permis numai după o măsurare prealabilă - contactless - a temperaturii corporale. Vor intra în magazine doar cei cu temperatură sub 37,3 grade Celsius, conform recomandărilor Organizației Mondiale a Sănătății. De asemenea, clienții sunt rugați să respecte afișele și stickerele amplasate în mall, să folosească soluțiile dezinfectante puse la dispoziție, să păstreze distanța de minim 2 metri între persoane, dar și să respecte, acolo unde se impune, restricțiile de acces pentru a evita aglomerarea.

Pentru binele tuturor, este obligatoriu ca toate persoanele care intră în ERA Park Oradea să poarte corect masca facială - acoperind atât gura cât și nasul - pe toată durata vizitei. De altfel, pentru a veni în întâmpinarea acestei nevoi, la intrarea in ERA Park a fost amplasat un tonomat cu măști.

Vă așteptăm cu drag!