Mergi la conținut
Cel mai mare magazin Sinsay din Oradea se deschide la ERA Park, cu 20% reducere la toate produsele!

Cel mai mare magazin Sinsay din Oradea se deschide la ERA Park, cu 20% reducere la toate produsele!

Cel mai mare magazin Sinsay din Oradea se deschide sâmbătă, 11 iunie, la ERA Park Oradea. Evenimentul va avea loc de la ora 10 și, ca un cadou pentru clienți, în ziua inaugurării, absolut toate produsele vor avea reduceri de 20%!

Întinzându-se pe o suprafață de 1.345 de metri pătrați, magazinul Sinsay din centrul comercial din Calea Aradului 62 este cel mai mare din Oradea.

Pe lângă o varietate de produse la prețuri excelente, tot sâmbătă, între orele 12 și 19, clienții vor avea șansa de a câștiga și unul dintre cele 60 de vouchere de cumpărături.

Doritorii trebuie să achiziționeze produse din noul magazin în valoare de minimum 150 lei pe un singur bon fiscal, să facă un video la selfie booth-ul din zonă, în care să se vadă cumpărăturile Sinsay, să posteze filmulețul pe pagina personală de socializare (Facebook sau Instagram) și câștigă pe loc un tichet de cumpărături în valoare de 100 lei valabil în magazinul Sinsay din ERA Park.

Este important de știut că nu este obligatoriu ca participanții să își filmeze și fața. ERA Park le va pune la dispoziția doritorilor accesorii și  props-uri  speciale ce pot fi folosite în materialele înregistrate.

Pentru a sărbători cum se cuvine inaugurarea noului magazin, între orele 16 și 18 fanii brandului sunt invitați la cocktail bar, lemonade bar, un spectacol cu statui vivante și o prezentare de modă Sinsay, pe ritmurile unui DJ.

Sinsay este unul dintre cele mai în vogă branduri ale momentului, oferind o gamă variată de produse de calitate la prețuri avantajoase, pentru toate vârstele. Pe lângă îmbrăcăminte, încălțăminte, bijuterii ori accesorii, la Sinsay se pot găsi o mulțime de produse, inclusiv pentru amenajarea casei (dormitoare, bucătării, băi), de la obiecte necesare, precum prosoape, cuverturi, pături ș.a., până la decorațiuni, corpuri de iluminat, instalații de lumini ori coșuri de depozitare.

Vă așteptăm cu drag la cumpărături, așadar!