Mergi la conținut
„Capra cu trei iezi” vine în weekend, la ERA Park Oradea

„Capra cu trei iezi” vine în weekend, la ERA Park Oradea

ERA Park Oradea continuă și în acest an tradiția pieselor de teatru pentru copii. Sambataă, 12 februarie, de la ora 11, cei mici sunt invitați la spectacolul „Capra cu trei iezi”, jucat de actorii Trupei Arcadia in regia lui Daniel Vulcu.

Nu există părinte sau copil care să nu cunoască povestea „Capra cu trei iezi” a lui Ion Creangă. Cântăm cântecelul caprei, spunem pățania iezilor celor neascultători ca povață și a celui ascultător ca exemplu, ne revoltăm pe lupul cel poftalnic și prefăcut, suntem alături de mamă la necaz și îi admirăm curajul. În spectacolul Trupei Arcadia, povestea își păstrează intriga originală, doar că este cu dibăcie adaptată și presărată cu multă muzică şi numere de magie, așa încât să fie pe placul celor mici, dar şi al celor mari.

Din distribuție fac parte actorii Zentania Lupşe, Armanca Serac, Florian Silaghi, Alexandru Pop, David Constantinescu, Igor Lungu și Giorgiana Coman.

Spectacolul se va desfășura în sala de evenimente a ERA Park, în limita a 120 de persoane, iar intrarea este liberă pentru toată lumea!

După cum se știe, respectarea regulilor anti-Covid este obligatorie în centrul comercial din Calea Aradului nr. 62, conform restricțiilor impuse de Guvern.

Pe lângă păstrarea distanței de siguranță și purtarea corectă a măștii de protecție (sunt excluse măștile textile), accesul în orice zonă a ERA Park se face pe baza certificatului verde, care să ateste vaccinarea, trecerea prin boală sau testarea negativă PCR sau antigen la Covid. Copiii cu vârsta sub 12 ani nu trebuie să prezinte acest certificat.

Vă așteptăm cu drag!